Reprezentacija Rusije: Napuštamo Mundijal u suzama, ali s visoko uzdignutom glavom

© Sputnik / Evgeniя Novoženina / Uđi u bazu fotografijaOgromna zastava Rusije sa natpisom: "Rođeni ste da bajku pretvorite u stvarnost" zavijorila se na tribini prilikom početka meča.
Ogromna zastava Rusije sa natpisom: Rođeni ste da bajku pretvorite u stvarnost zavijorila se na tribini prilikom početka meča. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Fudbaleri reprezentacije Rusije napuštaju Mundijal sa suzama u očima, ali s visoko podignutom glavom, saopšteno je na zvaničnom nalogu ruskog nacionalnog tima na Tviteru.

„Prijatelji, napuštamo turnir sa suzama u očima, ali s visoko uzdignutom glavom. Hvala vam za iskrene emocije koje ste nam poklonili tokom Mundijala. Hvala vam što ste verovali u nas! Hvala vam za sve! Vi ste najbolji navijači na svetu“, navela je reprezentacija Rusije.

Rusi su večeras u meču četvrtfinala nakon penala izgubili od reprezentacije Hrvatske, koja je i poslednji polufinalista Svetskog prvenstva u fudbalu koje se igra u Rusiji. U regularnom delu utakmice i produžecima rezultat je bio nerešen (1:1 i 2:2), a u seriji penala Hrvati su bili uspešniji sa 4:3.

Nastup ruske fudbalske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. najuspešniji je u njenoj istoriji.

Komentar, kao i tok celog meča kojim je završena ruska fudbalska bajka, možete pročitati na našem sajtu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala