Ruski vojnici u Siriji spremni za „bitku“ protiv Hrvata

© Sputnik / Evgeniя Novoženina / Uđi u bazu fotografijaRuski fudbaleri proslavljaju pobedu nad reprezentacijom Španije u utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu
Ruski fudbaleri proslavljaju pobedu nad reprezentacijom Španije u utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski vojnici u bazi Hmejmim u Siriji pažljivo prate Svetsko prvenstvo u fudbalu i ne propuštaju nijedan prenos, rekao je novinarima nakon povratka iz Sirije jedan od pilota. Sa nestrpljenjem iščekaju i predstojeći meč „zbornaje“ protiv reprezentacije Hrvatske koji će biti odigran u subotu.
Navijači Rusije pred meč - Sputnik Srbija
Zašto Rusija mora da bude prvak sveta

Danas se na jedan od vojnih aerodroma u Krasnodarskom kraju nakon duge službe u Siriji vratilo šest aviona-lovaca Su-25. U poslednje vreme iz Sirije su se vratili medicinski odredi za specijalne namene i jedinice vojne policije, a vraćeni su i 27 aviona i helikoptera i avionska tehnika.

Prema rečima starijeg pilota Vladislava koji je dao izjavu za medije, vojnici u Hmejmimu pažljivo prate Svetsko prvenstvo.

„Mi gledamo sve utakmice, uključujući i preko stranih televizija“, naglasio je on. 

Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put se održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Utakmice se igraju u 11 gradova: Moskvi, Sankt Peterburgu, Volgogradu, Jekaterinburgu, Kazanju, Kalinjingradu, Nižnjem Novgorodu, Rostovu na Donu, Samari, Saransku i Sočiju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala