FIFA oterala Feliksa Briha: Nemac koji je ojadio Srbiju udaljen sa Mundijala

© Sputnik / Elena Rusko / Uđi u bazu fotografijaGlavni sudija Feliks Brih pokazuje žuti karton fudbaleru Srbije Aleksandru Mitroviću na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018.
Glavni sudija Feliks Brih pokazuje žuti karton fudbaleru Srbije Aleksandru Mitroviću na utakmici Srbija-Švajcarska na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom Feliks Brih spakovao je kofere i napustio Rusiju.

Feliks Brih, sudija koji je oštetio reprezentaciju Srbije na utakmici sa Švajcarskom, u okviru drugog kola grupe na Svetskom prvenstvu, poslat je kući sa najveće fudbalske smotre.

​Katastrofalno suđenje nikome nije promaklo, a najviše polemike je izazvao detalj iz meča Srbije i Švajcarske kada je Aleksandru Mitroviću dosuđen faul u napadu, dok su ga dvojica švajcarskih reprezentativaca čvrsto držala.


Švajcarska je slavila sa 2:1, a ostaje pitanje šta bi se sve dogodilo da je nemački arbitar dosudio jedanaesterac u 66. minutu.
 
FIFA je Feliksa Briha poslala kući zajedno sa još četvoricom sudija i on neće više suditi na Mundijalu u Rusiji. 

Kurir 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala