Engleski navijač britanskim medijima: Nije me pojeo medved

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaNavijači Engleske pre utakmice grupne faze na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. između Engleske i Belgije
Navijači Engleske pre utakmice grupne faze na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. između Engleske i Belgije - Sputnik Srbija
Pratite nas
Engleski fudbalski navijač Met Mejberi vratio se sa Svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji i preko svog naloga na Tviteru kritikovao britanske medije.

„Vratio sam se živ posle dve nedelje u Rusiji. Nisu me napadali krvoločni huligani, nije me pojeo medved, nisu me otrovali i ubili. Britanski mediji bi trebalo da se stide zbog očigledne propagande protiv Rusa. Apsolutno divna zemlja“, napisao je navijač.

​Pre početka turnira britanski mediji objavljivali su tekstove koji se tiču problema sa kojima bi strani navijači mogli da se suoče na Svetskom prvenstvu u Rusiji i pozivali stanovnike Velike Britanije da ne idu na turnir. Međutim, uprkos različitim izveštajima, Britanci su se odlično osećali u Rusiji.

Prema izveštaju britanskog lista „Independent“, britanska policija je priznala da su bojazni zbog mogućih tuča engleskih navijača i „ruskih huligana“ na Svetskom prvenstvu bile neosnovane.

Putnici u vozu - Sputnik Srbija
Sportski novinar o putovanju po Rusiji: U Britaniji ovog nema

Drugi britanski list „Gardijan“ priznao je da će se navijači koji su došli na Mundijal vratiti kući sa dobrim uspomenama, sa promenjenim pogledom na zezemlju-domaćina prvenstva.

Fudbaleri reprezentacije Engleske u četvrtak su u Kalinjingradu izgubili od Belgije u poslednjem meču grupne faze Svetskog prvenstva rezultatom 1:0. U osmini finala turnira Englezi će igrati protiv reprezentacije Kolumbije. Utakmica će se održati 3. jula na stadionu „Spartak“ u Moskvi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala