U Kazanju osvanuo grafit sa argentinskim fudbalerom (foto)

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaGrafit sa likom Mesija na zgradi u unutrašnjem dvorištu hotela "Ramada" u Kazanju
Grafit sa likom Mesija na zgradi u unutrašnjem dvorištu hotela Ramada u Kazanju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Mural čuvenog argentinskog fudbalera Lionela Mesija naslikan je u Kazanju na zgradi koja gleda na unutrašnju stranu hotela „Ramada“, u kojem bi u narednih nekoliko sati trebalo da se smesti reprezentacija Argentine.

Na jednoj od zgrada u dvorištu hotela „Ramada“ u junu prošle godine oslikan je mural portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda. Tokom Kupa konfederacija u leto 2017. godine upravo je taj hotel bio domaćin portugalskih fudbalera.

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaGrafit sa likom Mesija na zgradi u unutrašnjem dvorištu hotela „Ramada“ u Kazanju
Grafit sa likom Mesija na zgradi u unutrašnjem dvorištu hotela „Ramada“ u Kazanju - Sputnik Srbija
Grafit sa likom Mesija na zgradi u unutrašnjem dvorištu hotela „Ramada“ u Kazanju

Tako su se u dvorište hotela na duže vreme „nastanila“ dva najpoznatija fudbalera na svetu — Ronaldo i Mesi.

Juče su umetnici počeli da slikaju portret Mesija, a danas su dodali izmene na grafit sa Ronaldom. Iznad glave Portugalca pojavila se poruka na engleskom: „Ja sam postigao četiri gola. Možeš li to da prestigneš, Leo?

Reprezentacija Argentine će se u subotu u Kazanju sastati sa reprezentacijom Francuske u utakmici osmine finala Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala