Vikinzi na Donu: Navijači pevali „Kaćušu“ pre utakmice Island—Hrvatska

© Sputnik / Alekseй Malьgavko / Uđi u bazu fotografijaNavijači pre utakmice Island-Hrvatska na Svetskom prvenstvu u fudbalu
Navijači pre utakmice Island-Hrvatska na Svetskom prvenstvu u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Navijači sa Islanda i iz Hrvatske, koji su došli u Rostov na Donu na utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između njihovih reprezentacija, probali su ruski boršč, prošetali duž obale Dona i pevali „Kaćušu“ pre utakmice. Takođe su se fotografisali ispred stadiona i pravili selfi sa maskotom Svetskog prvenstva — vukom Zabivakom.

Utakmica grupe D između Islanda i Hrvatske igra se na stadionu „Rostov arena“. Hrvati su već obezbedili prolaz u plej-of i završnu utakmicu grupne faze turnira igraće u polurezervnom sastavu. Islanđani obavezno moraju da pobede, a poželjno bi bilo sa razlikom od najmanje dva gola.

​Iako je sredina radne nedelje, u Rostovu je danas praznična atmosfera. Vreme je toplo i skoro bez vetra — temperatura je dostigla 33 stepena. Četiri sata pre početka utakmice navijači sa Islanda, iz Hrvatske i Rusije počeli su da idu prema stadionu. Njima su se takođe pridružili brazilski i meksički navijači koji su ostali u gradu nakon prethodnih utakmica. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala