FIFA puna vere u Mažića, srpski sudija opet izlazi na teren

© Sputnik / Alekseй Malьgavko / Uđi u bazu fotografijaGlavni sudija Milorad Mažić između južnokorejskog fudbalera Li Jona i Ektora Erere iz Meksika na utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu
Glavni sudija Milorad Mažić između južnokorejskog fudbalera Li Jona i Ektora Erere iz Meksika na utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Srpska trojka predvođena Miloradom Mažićem sudiće na utakmici grupne faze Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Senegala i Kolumbije, saopšteno je na zvaničnom nalogu FIFA na Tviteru.

Susret završnog kola grupe F održaće se u četvrtak u Samari. Mažiću će pomagati sunarodnici Milovan Ristić i Dalibor Đurđević. Za četvrtog sudiju i rezervnog pomoćnika sudije postavljeni su sudija Bamlak Tesema iz Etiopije i Hasan el Mahri iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Reprezentacije Senegala i Japana, koje su osvojile po četiri poena, vode u grupi F. Na trećem mestu sa tri poena je Kolumbija, a reprezentacija Poljske, koja je pretrpela dva poraza i izgubila šanse za ulazak u plej-of, nalazi se na dnu tabele.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala