Deda Mraz posetio zonu za navijače u Sočiju (video)

© Sputnik / Alekseй Daničev / Uđi u bazu fotografijaNavijači u navijačkoj zoni pre početka utakmice između Urugvaja i Rusije na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018.
Navijači u navijačkoj zoni pre početka utakmice između Urugvaja i Rusije na Svetskom prvenstvu u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Deda Mraz je došao u navijačku zonu u Sočiju. On je tamo navijao za reprezentaciju Rusije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, pišu „Kubanskije novosti“.

Na Trgu morske luke okupilo se hiljade fudbalskih navijača iz raznih gradova Rusije, kao i strani navijači. Oni su pratili utakmicu Rusija-Urugvaj.

U navijačku zonu kasnije je stigao i pravi Deda Mraz.

„Prvi put sam odlučio da dođem i podržim našu reprezentaciju. Protivnik ipak nije bio lak. Ali nismo imali sreće. Trebalo je da pozovem Snežanu da se vrati sa odmora“, ispričao je Deda Mraz.

Reprezentacija Rusije izgubila je od južnoameričkog tima sa 0:3. Meč je održan 25. juna na stadionu „Samara arena“. Reprezentacija Urugvaja osvojila je prvo mesto u grupi A sa tri pobede u grupnoj fazi. Rusi su zauzeli drugo mesto i ušli u plej-of Mundijala.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala