Simeone: U Argentini vlada anarhija — Mesi nije vođa

© REUTERS / Juan MedinaDijego Simeone
Dijego Simeone - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trener madridskog Atletika, Argentinac Dijego Simeone, kritikovao je igru reprezentacije u porazu od Hrvatske (3:0) na Svetskom prvenstvu i poručio da Argentina nema vođu, što čak nije ni jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi.

Argentina za prolaz dalje ima samo teoretske šanse, odnosno to zavisi od drugih rezultata u D grupi u kojoj su još Island i Nigerija, jer ima samo jedan bod.

Ekipa Argentine - Sputnik Srbija
Argentina bez selektora ide na Nigeriju?

„Mesi je jako dobar, ali kada igra pored vrhunskih igrača. Koga biste izabrali između Ronalda i njega u normalnom timu? Ne vidim vođu reprezentacije, vlada anarhija… Vidim ekipu koja je izgubljena“, rekao je Simeone, a prenosi „As“.

Temperamentni Simeone, reprezentativac Argentine čak 106 puta, odgovornost je prebacio i na selektora Horhea Sampaolija.

„Jasno je da u svlačionici igrači pokunjeni, a potrebni su borci. Svi kažemo da su fudbaleri najbitniji u igri, ali i selektor mora da ih natera da budu na nivou. On takođe učestvuje“, zaključio je Simeone.

Argentina se u poslednjem kolu sastaje sa Nigerijom, ali moraće da osluškuje vesti sa utakmica Islanda protiv afričke selekcije i bezbrižne Hrvatske.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala