Lisičić Kurš predviđa pobedu „orlova“

© Sputnik / Vitaliй Anьkov / Uđi u bazu fotografijaLisica
Lisica - Sputnik Srbija
Pratite nas
Glavno pitanje koje muči srpske navijače u Kalinjingradu koji su došli da bodre „orlove“ tokom sutrašnje utakmice protiv Švajcarske, ali i celu Srbiju, jeste rezultat tog meča, koji je, po ocenama mnogih, presudan za dalji plasman Srbije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, koje se održava u Rusiji.

„Padaju“ prognoze i opklade. Iako se svi nadaju pobedi i srpskim fudbalerima predviđaju prolazak grupe, očigledna je i strepnja među našim navijačima.  

Ipak, mladi lisac Kurš, koji živi u nacionalnom parku „Kuršska kosa“, predvideo je rezultat druge utakmice Svetskog prvenstva u fudbalu, koja se igra u ovom gradu.

Mladunčetu lisice su ponuđene dve zastave — srpska i švajcarska. Kurš je snažno protresao i skinuo zastavu Švajcarske. Prema mišljenju zaposlenih u parku, to označava pobedu Srbije.

Dvomesečni lisac je prognozirao i prvu utakmicu koja se igrala u Kalinjingradu između reprezentacija Hrvatske i Nigerije. Tada je skinuo zastavu Nigerije, što je bilo protumačeno kao znak da će ta afrička zemlja pobediti. Međutim, Hrvati su odneli pobedu sa 2:0.

Navijači Srbije u Kalinjingradu - Sputnik Srbija
Srbija, Srbija — kliče Kalinjingrad (video, foto)

„Pretpostavljamo da smo pre prvog kalinjingradskog meča pogrešno tumačili ponašanje lisca. Sada ćemo sačekati ishod utakmice kako bismo proverili Kuršove sposobnosti“, rekli su u pres-službi Nacionalnog parka.

Srbija i Švajcarska igraju u petak od 20 sati u Kalinjingradu, a „orlovi“ trenutno zauzimaju prvo mesto u grupi E, ispred Brazila i narednog protivnika.

Meteorolozi predviđaju padavine i jak vetar na dan utakmice, a srpski navijači se pitaju „ko će koga na terenu oduvati“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala