Peskov o susretu Putina i Blatera: Razgovarali o ličnim stvarima

© Sputnik / Konstantin Čalabov / Uđi u bazu fotografijaPredsenik Rusije Vladimir Putin i Sep Blater na ceromonji žreba u Sankt Peterburgu
Predsenik Rusije Vladimir Putin i Sep Blater na ceromonji žreba u Sankt Peterburgu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa bivšim predsednikom Međunarodne federacije fudbalskih asocijacija (FIFA) Sepom Blaterom, a teme razgovora su bile lične prirode, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„To je bio lični susret, nikakve detalje njihovog razgovora ne mogu izneti u javnost“, rekao je Peskov novinarima.

Inače, Blater je u Moskvu doleteo u utorak, kako je objasnio Peskov, sa ciljem da isprati utakmice ovogodišnjeg Svetskog prvenstva koje se održava u Rusiji.

Predsednik Rusije Vladimir Putin na otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. na stadionu Lužnjiki u Moskvi - Sputnik Srbija
Blater gost Putina na Mundijalu

Portparol Kremlja se osvrnuo i na pitanje mogućeg susreta ruskog predsednika sa liderom SAD, rekavši da još uvek nema nikakvih zvaničnih potvrda da će se samit dogoditi.

„Kao što znate, nemamo ništa zvanično da saopštimo. Kada se pojavi bilo kakva informacija, biće izdato adekvatno saopštenje“, rekao je.

Upitan da prokomentariše navode britanskog „Tajmsa“ o zabrinutosti britanskog naroda povodom mogućeg susreta Putina i Trampa, Peskov je ocenio da je malo verovatno da jedan list može da predstavlja mišljenje čitavog naroda.

Naime, „Tajms“ je pisao da američki zvaničnici nameravaju da susret Putina i Trampa organizuju pre samita NATO-a, koji je zakazan za 11. jul u Briselu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala