Navijačku zonu u Moskvi tokom utakmice Rusija-Egipat posetilo više od 80 hiljada ljudi

© Sputnik / Kirill Kallinikov / Uđi u bazu fotografijaNavijači prate utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Rusije i Saudijske Arabije u navijačkoj zoni u Moskvi
Navijači prate utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu između reprezentacija Rusije i Saudijske Arabije u navijačkoj zoni u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Festival navijača u Moskvi tokom utakmice između reprezentacija Rusije i Egipta 19. juna posetilo je više od 80 hiljada ljudi, izjavio je za Sputnjik direktor moskovskog Odeljenja za regionalnu bezbednost Vladimir Černjikov.

„Navijačka zona bila je prepunjena — više od 80 hiljada ljudi ju je posetilo juče. Zahvaljujući preciznom radu svih struktura, sve se završilo dobro“, istakao je Černjikov.

​Ranije je saopšteno da je ulaz na festival fudbalskih navijača tokom utakmice Rusija-Egipat privremeno zatvoren zbog maksimalne ispunjenosti mesta.

​Reprezentacija Rusije je u utorak u Sankt Peterburgu pobedila reprezentaciju Egipta rezultatom 3:1. Golove su postigli Denis Čerišev i Artjom Džuba, a treći je bio autogol Egipćana.

Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put se održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula 2018. Utakmice se održavaju na 12 stadiona u 11 gradova. Ruskim fudbalerima ostalo je da odigraju još jedan meč u grupi protiv reprezentacije Urugvaja, koji će se održati 25. juna u Samari.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala