Morinjo oštro po Nemcima: Zaslužili su poraz! (video)

© REUTERS / David KleinŽoze Morinjo
Žoze Morinjo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Trener Mančester junajteda Žoze Morinjo izjavio je da su u susretu između Nemačke i Meksika na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji Panceri apsolutno zaslužili poraz.

„Meksiko sasvim zaslužuje pobedu, a Nemačka potpuno zaslužuje poraz. Jedan tim je bio veoma veoma dobar i jak i posvećen i srećan i napet i igrao je u okvirima svojih mogućnosti, a drugi tim je bio spor, predvidljiv, bez entuzijazma i oštrine“, rekao je Morinjo komentarišući jučerašnji meč.

Međutim, kako je rekao, on ipak očekuje da će se Nemci kvalifikovati dalje.

„Mislim da ćemo imati Nemačku i kasnije, u četvrtfinalu, verovatno i u polufinalu i moguće u samom finalu, ali danas su bili loši“, naveo je on.

Morinjo nije odoleo da ne prokomentariše ni meč između Brazila i Švajcarske za koji je rekao da nije bio lak.

„Pričali smo da će Brazil razbiti igru, da će postići mnogo golova, sigurno nije bilo puno golova, a onda su dobili gol iz kornera, gde je zona odbrane bila kažnjena. Umesto da su brazilski defanzivci bili u kontaktu sa napadačima Švajcarske, bilo je potpuno suprotno: bez igre jedan na jedan, bez kontakta, zona, otvoren prostor i onda je verovatno mali pritisak od strane švajcarskih igrača dovoljan za akciju“, naveo je on.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala