Nemački reprezentativci objavili svoje prve utiske o Rusiji (foto)

© Sputnik / Alexei Filippov / Uđi u bazu fotografijaGlavni trener nemačke reprezentacije Joahim Lev i nemački reprezentativci po dolasku na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018.
Glavni trener nemačke reprezentacije Joahim Lev i nemački reprezentativci po dolasku na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Nemačka fudbalska reprezentacija, koja je 2014. godine u finalu pobedila Argentinu, sastaće se u sa Meksikom u svojoj prvoj utakmici na stadionu „Lužnjiki“ u Moskvi.

Nemački fudbaleri su 12. juna stigli u Moskvu na Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. godine.

​Igrače su toplo dočekali navijači i novinari na aerodromu „Vnukovo“ u Moskvi.

​​Po dolasku, vezni igrač Mesut Ozil je objavio fotografiju na svom nalogu na Tviteru sa natpisom na ruskom jeziku, komentarišući da je turnir za njega prilika da sazna više o Rusiji i njenoj tradiciji.

​Sutradan su obožavatelji uspeli da naprave nekoliko fotografija sa svetskim šampionima, koje su pozdravili veselim uzvicima i transparentima. Na fotografijama je dečak koji je ispisao transparent na nemačkom: „Tomase Milere, daj mi majicu!“

​Fasada Boljšoj teatra u Moskvi je 14. juna postala deo svetlosne instalacije organizovane uoči početka Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine. Serija jedinstvenih projekcija o fudbalu, koje su inspirisale navijače da bodre svoje timove, pojavila se na fasadi zgrade. Mesut Ozil rekao je da je ponosan što je video svoj portret tokom instalacije.

​Tokom Mundijala nemačka reprezentacija biće smeštena u Vatutinki, gradu u blizini Moskve, i treniraće na terenu CSKA iz Moskve. Tokom javnog treninga u sredu igrači su poklonili hiljadu fudbalskih lopti deci koja treniraju na tom terenu. Takođe, tim je najavio da će u naredne četiri godine sa 80.000 evra sponzorisati dečje odeljenje moskovskog CSKA i nemačku školu u Moskvi.

​Svetsko prvenstvo u fudbalu prvi put se održava u Rusiji od 14. juna do 15. jula. Utakmice se igraju u Moskvi, Kalinjingradu, Sankt Peterburgu, Kazanju, Nižnjem Novgorodu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Jekaterinburgu i Sočiju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala