Dule Savić „orlovima“: Ugledajte se na Putina i pobedite! (video)

© SputnikMaša Radović i Dušan Dule Savić
Maša Radović i Dušan Dule Savić - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Nadam se da će naši fudbaleri imati u Vladimiru Vladimiroviču Putinu inspiraciju da igraju bolje i borbenije na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Ovi drugi — Englezi, Amerikanci i ostali to ne mogu da podnesu, tu njegovu moć i superiornost“, kaže u intervjuu za Sputnjik bivši fudbalski as Dule Savić.

Sputnjik je u Muzeju Crvene zvezde razgovarao sa legendom jugoslovenskog fudbala Dušanom Duletom Savićem. Od slavnog centarfora Zvezde pokušali smo da saznamo kakve su njegove prognoze i očekivanja od Svetskog prvenstva u fudbalu koje je počelo ove nedelje u Moskvi.

„Teško je očekivati da Srbija baš osvoji titulu prvaka sveta na Svetskom prvenstvu u Moskvi, u Rusiji. Nismo to uspeli ni kada smo imali mnogo jače ekipe nego danas, ali u svakom slučaju treba se nadati da može nešto više da se uradi od samog odlaska u Rusiju, a to znači eventualni prolazak iz grupe u dalje takmičenje. Mislim da bi čak i to bio veliki uspeh. Da li ćemo ga ostvariti — videćemo. Ekipa je otišla sa jednim interesantnim rezultatom koji obećava, posle utakmice sa Bolivijom. Ali, jedno su prijateljske utakmice, a drugo je takmičenje. I nismo mi u tako lakoj grupi kao što neki misle. Prve dve utakmice Kostarika i Švajcarska će, po mom mišljenju, sve odlučiti. Jer ukoliko bismo došli do Brazila i da nam ta utakmica odlučuje o opstanku na Svetskom prvenstvu — mislim da ne bi bilo dobro po nas“, zaključio je Savić za Sputnjik.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala