U Kalinjingradu počeo da radi informativni centar SP u fudbalu

© Sputnik / Igorь Zarembo / Uđi u bazu fotografijaPogled na fan-zonu za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kalinjingradu
Pogled na fan-zonu za Svetsko prvenstvo u fudbalu u Kalinjingradu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Regionalni informativni centar koji će raditi tokom Svetskog prvenstva u fudbalu 2018. godine počeo je da radi u Kalinjingradskoj oblasti, gde će biti odigrano nekoliko utakmica, saopštila je pres-služba regionalne Vlade.
Kontrolna soba sistema za video-pomoć sudijama - VAR u Međunarodnom centru za emitovanje Svetskog prvenstva u fudbalu u Moskvi - Sputnik Srbija
Inovacije na SP u fudbalu — kako će raditi virtuelne pomoćne sudije

„Gosti i stanovnici regiona će tokom Svetskog prvenstva u Kalinjingradu moći da saznaju najnovije informacije o trasama gradskog i prigradskog saobraćaja, dobiju hitnu pomoć i jezičku podršku. Od 16. juna do 28. juna, informativni centar će raditi 24 sata dnevno“, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da će operateri odgovarati na pitanja navijača i stranih gostiju na četiri jezika: ruskom, engleskom, španskom i francuskom.

Svetsko prvenstvo u fudbalu biće održano od 14. juna do 15. jula u 11 gradova Rusije: Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala