Peskov potvrdio: Putin i Tramp razgovarali o mogućem susretu u Beču

© AP Photo / Jorge SilvaPredsednci Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp razgovaraju na ceremoniji fotografisanja na samitu APEK-a u Vijetnamu
Predsednci Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp razgovaraju na ceremoniji fotografisanja na samitu APEK-a u Vijetnamu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednici Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp su tokm poslednjeg telefonskog razgovora razmotrili mogućnost održavanja njihovog susreta u Beču, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.
Predsednci Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, na samitu APEK-a u Vijetnamu - Sputnik Srbija
Austrija domaćin susreta Putina i Trampa?

„Često se razmatraju mnogi gradovi koji bi mogli biti mesto susreta dvojice predsednika. Tokom poslednjeg razgovora bilo je reči da je sam susret neophodno održati, a Beč je spomenut kao jedna od lokacija“, rekao je on.

Istovremeno, Peskov nije potvrdio da između Rusije i SAD postoje ikakav konkretan dogovor u tom pitanju – „ništa se zasad po tom pitanju nije promenilo“.

Upitan da precizira da li je Putin sa kancelarom Austrije Sebastijanom Kurcom razgovarao o mogućem susretu sa Trampom u Beču, Peskov je rekao da je ta tema bila spomenuta.

„Ovo pitanje je ipak predmet američko-ruskih odnosa“, zaključio je Peskov.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala