Boris Malagurski: Čast mi je što sam pretnja projektu „Kosovo“ (video)

© SputnikMaša Radović i Boris Malagurski
Maša Radović i Boris Malagurski - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kada je Ramuš Haradinaj video parodiju na njegov intervju sa Milomirom Marićem, u početku je imao osmeh na licu, bilo mu je simpatično to što gleda. Ali posle se prilično iznervirao i čak je pljunuo laptop sa kojeg je gledao klip, kaže u intervjuu za Sputnjik Boris Malagurski.

Reditelj Boris Malagurski otkrio je za Sputnjik kako sagledava globalnu situaciju, šta očekuje da će mu doneti saradnja sa medijskom kućom „Raša tudej“, kao i ko igra glavnu ulogu na planetarnoj pozornici.

U proteklom periodu Malagurski je došao u žižu javnosti s obzirom da mu je zabranjen ulazak na Kosovo, gde je trebalo da prisustvuje projekciji svog filma „Kosovo: Momenat u civilizaciji“. Na pitanje kako komentariše tu neprijatnu situaciju, reditelj nam je odgovorio:

„Meni je velika čast. To je zaista najveća pohvala koju sam mogao u životu da dobijem — da budem proglašen za pretnju lažnoj državi Kosovo. Ceo život pokušavam da ugrozim taj monstruozni projekat zemalja NATO-a koje su formirale i priznale lažnu NATO državu Kosovo. I evo sada sam konačno dobio i uverenje od Ramuša Haradinaja da sam postao pretnja po njihov projekat.“

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala