Lev dao crveni karton suprugama, a pivo i vino...

© Sputnik / Grigoriй Sыsoev / Uđi u bazu fotografijaSelektor nemačke fudbalske reprezentacije Joahim Lev na žrebu za SP 2018.
Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joahim Lev na žrebu za SP 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Selektor nemačke fudbalske reprezentacije Joakim Lev je, za razliku od prethodnog Mundijala u Brazilu, gde su postali svetski prvaci, uveo stroža pravila kada je u pitanju seks njegovih fudbalera.

Rečeno im je da izbegavaju intimne kontakte sa suprugama i devojkama tokom trajanja prvenstva, a naročito je zabranjeno postavljanje slika i postova na društvenim mrežama.

Od alkohola u obzir dolazi samo čaša piva ili vina pre spavanja.

Muzejski mačak Ahil iz Ermitaža - Sputnik Srbija
Ovako se mačak Ahil iz Ermitaža priprema za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Lev, koji je sa reprezentacijom Nemačke na prošlom Mundijalu u Brazilu 2014. podigao pehar, nije objasnio šta ga je navelo da ovoga puta promeni pravila. Tim pre što su rezultati na terenu pokazali da su sve reprezentacije kojima je seks bio dozvoljen — prošle u završnicu.

Tako su fudbaleri Nemačke, Brazila i Holandije, uz svoje drage sa kojima su uživali i koje su ih bodrile sa tribina, stigli do polufinalnih utakmica, za razliku od onih iz BiH, Španije i Rusije, koji su napustili Mundijal već posle prvog kruga, dok su Čile i Meksiko zaustavljeni u osmini finala.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala