Ruski fudbalski klub pozvao Kristijana Ronalda

© AFP 2023 / Javier SorianoKristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija
Pratite nas
Dok se u medijima „šuška“ da Kristijano Ronaldo napušta Real Madrid, ruski fudbalski klub Jenisej iz Krasnojarska dao je portugalskoj zvezdi ponudu koja se ne odbija.

Fudbalski klub, koji je nedavno, prvi put u svojoj istoriji, ušao u rusku Premijer ligu za sezonu 2018/2019, nagovestio je na svom nalogu na Tviteru da je svestan spekulacija o Ronaldovim namerama da napusti Real Madrid. Jenisej je pozvao Ronalda u svoje redove.

Iz ruskog kluba su Ronaldu poručili da sve znaju i da je vreme da on prvi put u istoriji učini klub velikim.  

Drugog juna španska „Marka“ je izvestila da je Ronaldo, nekoliko nedelja pre finalne utakmice protiv Liverpula u Ligi šampiona, obavestio svoje saigrače da ima nameru da napusti Real Madrid. 

​Prethodni izveštaji sugerisali su da je FK Pari Sen Žermen spreman da plati 150 miliona evra za ugovor sa superstarom Real Madrida, kao i da mu dâ neto platu od 45 miliona evra. U međuvremenu, „Skaj sport 24“ citirao je bivšeg menadžera Reala Fabija Kapela, koji je rekao da bi Ronaldo voleo da se vrati u Mančester Junajted koji vodi Žoze Murinjo.

Ronaldova majka je, sa svoje strane, rekla francuskoj televiziji da bi ona volela da se njen sin vrati u Mančester, iako ona „voli Pariz“.

Krajem maja, nakon što je Real pobedio Liverpul sa 3:1 i osvojio treću po redu titulu u Ligi šampiona, Portugalac je iznenadio mnoge obožavaoce pričajući o španskom klubu u prošlom vremenu, što je medije navelo da on napušta tim.

„U narednih nekoliko dana odgovoriću obožavaocima koji su uvek bili uz mene. Bilo je jako lepo u Real Madridu, a narednih dana ću o tome više govoriti“, rekao je Ronaldo.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala