Gde je nestala Melanija?

© REUTERS / Jonathan ErnstPrva dama SAD Melanija Tramp
Prva dama SAD Melanija Tramp - Sputnik Srbija
Pratite nas
Svi se pitaju gde je Melanija Tramp. Prva dama SAD je „nestala u akciji“ 20 dana nakon operacije uklanjanja benignog tumora sa bubrega.

Dakle, gde je ona?

Dobro obavešten izvor portala „Šoubiz“ dao je ovu teoriju: „Ona se brine o svojoj majci“. Amalija Knavs, koja će u julu napuniti 73 godine, bori se sa ozbiljnom bolešću, navodi izvor.

„Svi su u Bedminsteru“, rekao je izvor. „Melanija, njeni roditelji i Baron kada ne ide u školu. Ona (Melanija) nije u Beloj kući“, dodao je on. 

Međutim, prva dama je demantovala ove tvrdnje, nazivajući ih „lažnim i netačnim“, ističe „Dejli mejl“.

„Sve na tom blogu je lažno i netačno“, rekla je portparolka Melanije Tramp, Stefani Grišam, za „Dejli mejl“.

Zapravo, Viktor i Amalija Knavs preselili su se u Vašington nakon pobede Donalda Trampa na predsedničkim izborima, kako bi brinuli o svom unuku Baronu Trampu koji ide u lokalnu školu.

Osim toga, dugo odsustvo prve dame u Beloj Kući pokrenulo je nekoliko teorija zavere.

Nakon što je Melanija Tramp napisala na svom nalogu na Tviteru da se nalazi u Beloj kući i da „vredno radi“, nastalo je mnogo spekulacija. 

​Ali to je samo dovelo do još jedne teorije zavere da je tvit zapravo napisao predsednik, jer je „Hafington post“ uporedio rečnik tvitova prve dame sa rečima i izrazima koje koristi Donald Tramp.

Dugogodišnji prijatelj prve dame Paolo Campoli izjavio je za Asošiejted pres da on misli da je Melanija Tramp „želela da provede malo vremena sa svojom porodicom“.

​Grišamova je za „Dejli mejl“ početkom nedelje izjavila da se prva dama sastala sa svojim štabom iz inicijative „Budite najbolji“ i da radi na predstojećim projektima, kao što je godišnji piknik u Beloj kući i planovima za Dan nezavisnosti.

Melanijina portparolka rekla je za AP da bi prva dama želela da promoviše svoje inicijative, ali da joj je prioritet sopstveno zdravlje.

​Novinar Si-En-Bi-Sija napisao je na svom nalogu na Tviteru da je video prvu damu u Zapadnom krilu kako šeta sa svojim pomoćnicima, ali nije naveo više detalja.

„Politiko“ je objavio da postoje razne teorije zavere povezane sa Melanijinim odsustvom: da se ona vratila u Njujork, da sarađuje sa specijalnim advokatom Robertom Milerom, živi sa porodicom Obama, radi na knjizi u kojoj će ispričati sve, ili da je imala tajnu kozmetičku operaciju od koje se oporavlja.

​Prva dama SAD imala je embolizaciju u ponedeljak 14. maja, najverovatnije kako bi uklonila cistu na bubregu. Njena kancelarija saopštila je da je cista benigna.

Melanija Tramp oporavljala se u bolnici nedelju dana i vratila se u Belu kuću 19. maja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala