NATO sponzor — sad ga vidiš, sad ga ne vidiš!

© SputnikSajt "Antidot"
Sajt Antidot - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Antidot — Nezavisna medijska mreža Zapadni Balkan“, koji je ove nedelje objavio istraživanje o „ruskom paramedijskom uticaju“ na Balkanu, gde se posebno ističe uloga Sputnjika, vratio je sinoć ispod tog „dokumenta“ potpis: „Ovaj tekst je sponzorisan od strane NATO-a“.

Da podsetimo, Antidot je najpre objavio to istraživanje sa transparentnim dodatkom da iza njega stoji Severnoatlantska alijansa, ali li je potom ta napomena potpuno uklonjena sa njihovog internet portala.

© Sputnik„Ovaj tekst je sponzorisan od strane NATO" - potpis koji je nestao.
„Ovaj tekst je sponzorisan od strane NATO - potpis koji je nestao. - Sputnik Srbija
„Ovaj tekst je sponzorisan od strane NATO" - potpis koji je nestao.
Skrinšot sajta Antidot - Sputnik Srbija
Objavili pa sklonili — ko se ovde tereti za laž

Nekako baš pošto je Sputnjik juče odgovorio na brojne neistinite navode tog teksta, kao i na činjenicu da je NATO kao naručilac i sponzor istraživanja „ispario“ sa sajta, potpis zapadne alijanse i njihov amblem su vraćeni.

Ne tvrdimo da je iza svega nekakva duboka namera, ali pozdravljamo što se jasno i transparentno vidi ko stoji iza istraživanja uperenog i protiv srpske redakcije Sputnjika.

© SputnikPosle vraćanja banera i potpisa, povezane vesti se nalaze sa desne strane ekrana, dok su prilikom prve objave bile odmah ispod zastave NATO-a i potpisa.
Posle vraćanja banera i potpisa, povezane vesti se nalaze sa desne strane ekrana, dok su prilikom prve objave bile odmah ispod zastave NATO-a i potpisa. - Sputnik Srbija
Posle vraćanja banera i potpisa, povezane vesti se nalaze sa desne strane ekrana, dok su prilikom prve objave bile odmah ispod zastave NATO-a i potpisa.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala