Krvave glave: Ko je pretukao opozicione aktiviste u Podgorici (foto, video)

Pratite nas
Iz koalicije „Podgorica za 21. vek“ su saopštili da su ih na Koniku fizički napali aktivisti Demokratske partije socijalista i jednom od aktivista oteli mobilni telefon.

Na Koniku su napadnuti aktivisti i četiri kandidata za odbornika koalicije „Za 21. vijek“, od strane nekoliko desetina aktivista Demokratske partije socijalista (DPS), predvođenih Erom Škrijeljom, saopštava koalicija „Podgorica za 21. vijek“.

Saopštenje prenosimo u celini.

„Kandidati za odbornike Luka Rakčević, Lazar Prelević, Zoran Mikić i Janko Krstović su zajedno sa drugim aktivistima te koalicije otkrili i snimali punkt Demokratske partije socijalista (DPS), u kojem su aktivisti te partije kupovali lične karte.

Tom prilikom, pojavilo se nekoliko automobila i džipova sa zatamnjenim staklima i bez registracija, iz kojih je izašlo nekoliko desetina aktivista DPS-a koji su prvo započeli verbalni, a zatim i fizički obračun sa kandidatima za odbornike koalicije ’Za 21. vijek‘.

Zadate su brojne povrede aktivistima koalicije ’Za 21. vijek‘. Prelević se nakon napada uputio u Urgentni centar na šivenje zadobijenih rana, drugim aktivistima su zadati brojni udarci pesnicama u delu glave, dok je jednom od njih otuđen mobilni telefon sa kojim je snimao početak incidenta.“

Iz koalicije „Za 21. vijek“ dodaju da su pozvali policiju i da još nije izašla na lice mesta.

Povodom tog incidenta koalicije „Za 21. vijek“ najavila je hitnu pres-konferenciju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala