Miroslav Lazanski: Kako sam organizovao susret Trampa i Kima (video)

© SputnjikMaša i Lazanski
Maša i Lazanski - Sputnik Srbija
Pratite nas
Vojnopolitički komentator Miroslav Lazanski otkriva za Sputnjik da li je probao da izbeli zube osiromašenim uranijumom, ko je bolji u ocenjivanju ženske lepote — on ili Donald Tramp, kao i kojim srpskim vojnim vozilom planira da se provoza.

Od Lazanskog smo pokušali da saznamo i otkad datira njegova ljubav prema naoružanju, da li mu je atraktivnija Marija Zaharova ili Melanija Tramp i da li će zaista izbiti treći svetski rat.

Na naše pitanje da li je istina da je on nagovorio Kim Džong Una da demontira nuklearno oružje, s obzirom da je jedan od retkih ljudi sa ovih prostora koji je slobodno ušao u Pjongjang, Lazanski je odgovorio:

„Da. Mene je Melanija zamolila da organizujem susret Trampa i Kima. Nisam ja slobodno ušao u Pjongjang, ja sam tamo ušao kao velika zvezda. Mene su oni zvali, njihov Generalštab. To je jedno, a drugo Kim Džong Un neće pristupiti denuklearizaciji svog arsenala dok ne dobije potpune, čvrste garancije Vašingtona da neće biti rušen njegov sistem vlasti i dok se ne skinu sankcije sa Severne Koreje. Jer ne zaboravimo, Severna Koreja živi pod sankcijama već šezdeset godina. Prema tome, nije lud da se liši jedine karte koju ima, a to je nuklearno-raketni program, a da za to ne dobije ništa.“

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala