Kremlj o „neuspešnim“ testovima ruskih raketa: Slušajte Putina!

© Sputnik / Vladimir Pesnя / Uđi u bazu fotografijaKremlj
Kremlj - Sputnik Srbija
Pratite nas
Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je kao odgovor na izveštaje američke televizije Si-En-Bi-Si o navodnim neuspešnim testovima novih ruskih raketa savetovao da se sluša šta govori ruski predsednik Vladimir Putin.

„Slušajte predsednika Rusije Putina i verujte mu“, komentarisao je Peskov novinarima izveštaj američkog televizijskog kanala.  

Televizija Si-En-Bi-Si je ranije, pozivajući se na izvore upoznate sa izveštajem obaveštajne službe, objavio informaciju da su sve nuklearne probe krstarećih raketa sprovedene u periodu od novembra 2017. do februara 2018. navodno bile neuspešne.

Lansiranje balističke rakete Trident II D5 - Sputnik Srbija
Rusija: Amerika nastavlja sa proizvodnjom zabranjenih raketa

Govoreći o direktnoj liniji sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom, Peskov je naveo da će ona ostati ista, ali će biti „obogaćena“ u smislu geografije, obima komunikacije u skladu sa tehnološkim dostignućima, izjavio je Peskov.

Na pitanje da li će „Direktna linija“ ove godine proći bez gledalaca, Peskov je odgovorio da „ove godine direktna linija predviđa različite inovacije“.

Pri tome je Peskov naglasio da će suština ovo „jedinstvenog događaja u svetskoj praksi“ ostati ista i da će detalji o promenama biti naknadno objavljeni.

Portparol ruskog predsednika dodao je i da će Kremlj blagovremeno objaviti datum direktne linije sa Vladimirom Putinom.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala