Objavljen video-snimak: Ovo su posledice novog izraelskog udara na Siriju

Pratite nas
Meta izraelskog raketnog napada u utorak bila je oblast u blizini Damaska, a ubijene su najmanje dve osobe. Objavljujemo snimke posledica raketnog udara.

Snimak na kojem se vide posledice novog izraelskog udara na okolinu Damaska koji se desio u utorak uveče može se videti na Jutjubu. Na snimku se vidi vatra koja je buknula nakon raketiranja. 

Vatrogasci i službenici civilne zaštite odmah su stigli na mesto pada raketa.

Prema agenciji Sani, sirijska vojska je u utorak uveče presrela dve izraelske rakete, kojima je meta bila oblast u blizini glavnog grada Damaska.

Prema lekarskim izvorima, agencija navodi da su „muškarac i njegova supruga ubijeni u Šeik Miskinu u provinciji Deri, nakon izraelske agresije u blizini Kisve na auto-put koji povezuje Damask sa Derom“.

Sirijska PVO odbila je taj izraelski raketni napad južno od Damaska.

Agencija je javila da su se čule eksplozije u toj oblasti, dok je sirijska televizija emitovala snimke plamena za koje se navodi da su uzrokovane uništavanjem dveju raketa.

Ovo nije prvi izraelski napad na oblast jugozapadno od Damaska. Izrael je i u decembru prošle godine bombardovao sirijske vojne položaje i skladišta oružja.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala