Pucnjava na Novom Beogradu: Izrešetani muškarac podlegao povredama

© Tanjug / Jaroslav PapPolicija na uviđaju
Policija na uviđaju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Kod Prvog osnovnog suda na Novom Beogradu došlo je do pucnjave. Kako mediji javljaju, upucan je muškarac star oko 50 godina, koji je nekoliko sati kasnije preminuo u Zemunskoj bolnici.

Tanjugu je prethodno u MUP-u rečeno da se pucnjava dogodila oko 12 sati u Ulici aleksinačkih rudara 3-5, nakon čega je povređeni još uvek davao znake života.

Blic prenosi da je reč o državljaninu Crne Gore G.D. (58), a da se njegova likvidacija dovodi se u vezu sa organizovanim kriminalnim grupama koje se u Južnoafričkoj Republici bave švercom i prodajom narkotika.

RTS je ranije preneo da svedoci kažu da je pogođeni muškarac na skuteru čekao osobu koja je je kasnije upucala, u Ulici Aleksinačkih rudara, između brojeva 3 i 5 u prolazu zgrada.

Kako RTS navodi, čula su se četiri pucnja, a napadač je pobegao.Policija je blokirala taj kraj, a kako je javio Pink, intenzivno se traga za napadačem koji je najverovatnije imao pomagača sa kojim je pobegao na skuteru.

Pink je preneo da je proglašena policijska akcija „Vihor“ i da policija na mnogim lokacijama u Novom Beogradu i Zemunu zaustavlja sve sumnjive automobile i motocikle.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala