Putin će prisustvovati otvaranju Svetskog prvenstva u fudbalu

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaLopta ispred stadiona u Saransku tokom priprema za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018.
Lopta ispred stadiona u Saransku tokom priprema za Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Ruski predsednik Vladimir Putin prisustvovaće utakmici između Rusije i Saudijske Arabije, kojom će ujedno biti i otvoreno Svetsko prvenstvo u fudbalu, izjavio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

„Sa sigurnošću mogu reći da će predsednik prisustvovati otvaranju šampionata. To će biti meč između Rusije i Saudijske Arabije“, rekao je Peskov novinarima.

Navijač na Evropskom prvenstvu u fudbalu 2012. godine - Sputnik Srbija
„Gardijan“: Bojkot Mundijala 2018. — svet se promenio, Englezi mnogo toga ne shvataju

Istovremeno, on nije mogao da precizira da li će Putin prisustvovati bilo kojoj drugoj utakmici, rekavši da će sve to zavisiti od toka prvenstva.

Susret između Rusije i Saudijske Arabije zakazan je za 14. jun na stadionu „Lužniki“ u Moskvi, sa početkom u 18 časova po lokalnom vremenu.

Svetsko prvenstvo u Rusiji održava se od 14. juna do 15. jula, a utakmice će se igrati na 12 stadiona u 11 gradova Rusije – Moskvi, Sankt Peterburgu, Samari, Saransku, Rostovu na Donu, Sočiju, Kazanju, Kalinjingradu, Volgogradu, Nižnjem Novgorodu i Jekaterinburgu.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala