Moskva: Putin i Tramp nisu razgovarali o prostitutkama

© AP Photo / Claudio PeriDonald i Melanija Tramp u Vatikanu
Donald i Melanija Tramp u Vatikanu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin nije razgovarao sa američkim predsednikom Donaldom Trampom na temu ruskih prostitutki, izjavio je pres-sekretar predsednika Rusije Dmitrij Peskov, naglasivši da Kremlj nije upoznat sa memoarima bivšeg šefa FBI Džejmsa Komija u kojima to navodno piše.
Predsednci Rusije i SAD Vladimir Putin i Donald Tramp razgovaraju na ceremoniji fotografisanja na samitu APEK-a u Vijetnamu - Sputnik Srbija
Došlo je vreme da se Putin i Tramp sastanu

„Ako je tako nešto napisano u knjizi, u najmanju ruku taj deo nije tačan. Predsednik Putin nije mogao tako nešto da kaže, niti je to govorio predsedniku Trampu, tim pre ako se uzme u obzir da pre nego što je Tramp postao predsednik, njih dvojica nijednom nisu razgovarali“, odgovorio je Peskov na pitanje da li je Kremlj upoznat sa memoarima Komija u kojima se navodi dijalog Trampa i Putina tokom kojeg je ruski predsednik navodno rekao da „Rusija ima najlepše prostitutke na svetu“.

Kako prenose mediji, na 15 strana memoara nalaze se opisi navodnih, što direktnih, što telefonskih razgovora, u kojima se vidi da je Tramp zahtevao lojalnost od Komija, a gotovo nezaobilazna tema diskusije bile su optužbe da je proveo noć sa ruskim prostitutkama u hotelu u Moskvi. 

Što se tiče slučaja „prostitutke“, Tramp je, kako tvrdi Komi, rekao „da bi ga to zabrinulo samo ako bi zabrinulo njegovu suprugu“.

Onda je ponovio da nije noćio u Moskvi. Rekao je da je „stvar sa kurvama“ besmislica, ali i da mu je ruski predsednik Vladimir Putin rekao da „Rusi imaju neke od najlepših kurvi na svetu‘“. 

„Što se tiče ostalog dela knjige, ne želim da sudim. Nismo je čitali“, dodao je on.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala