Dodik: Poruka da je Srbija s nama vredi više od novca

© Tanjug / RADE PRELICPredsednici Republike Srpske i Srbije Milorad Dodik i Aleksandar Vučić sa episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorski Grigorijem u Trebinju
Predsednici Republike Srpske i Srbije Milorad Dodik i Aleksandar Vučić sa episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorski Grigorijem u Trebinju - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik RS Milorad Dodik posetio je danas Trebinje zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i zahvalio mu što razume potrebe srpskog naroda na tom području i što šalje poruku da je Srbija sa njima.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija
Vučić: Srbija će uvek pomagati RS i biti uz svoj narod

"To možda i više vredi od novca koji Srbija izdvaja, ta poruka da je Srbija sa nama. Srbija i Srpska će sve više biti jedinstvene u osećaju života, našem identitetu…", rekao je Dodik.

Dodik je najavio da će se u narednih godinu dana graditi deo puta od Tjentišta do Foče, a da je Srbija obećala pomoć za izgradnju tog puta, kako bi se obezbedila brža veza i brži dolazak iz Srbije u RS i iz RS u Srbiju. Postoji još zajedničkih planova čija realizacija bi doprinela da svi građani RS i Srbije osete boljitak.

"Srbija je ono što nas zanima. Živimo u RS i želimo da Drina i granica bude što manja i da jednog dana nestane među nama", poručio je Dodik i dodao da Srbi koji žive u RS nisu bosanski Srbi, kako ih često nazivaju, već Srbi koji pripadaju jedinstvenom srpskom narodu i ne žele ništa drugo.

Tanjug    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala