Dart Vejder dobio batine u Rusiji

CC0 / Pixabay / Dart Vejder
Dart Vejder - Sputnik Srbija
Pratite nas
Izmišljeni lik iz „Ratova zvezda“, poznat kao jedan od najvećih negativaca svih vremena, neočekivano je postao žrtva u tuči. Incident se desio na najmanje očekivanom mestu.

Ruska policija pokrenula je istragu o tuči koja se desila tokom dečjeg rođendana u jednom kafiću u gradu Jaroslavlju.

Dart Vejder - Sputnik Srbija
Da li je Dart Vejder bio Srbin?

Kao rezultat tuče, čovek koji je zabavljao decu u kostimu Dart Vejdera iz „Ratova zvezda“ i otac jednog deteta zadobili su ozbiljne povrede.

Prema izveštaju policije, konflikt je izbio između roditelja i organizatora priredbe. Roditelji su bili nezadovoljni radom glumaca i tražili su popust. Organizatori su to odbili, uz objašnjenje da su deca pokupila rekvizite sa zabave.

Izbila je tuča, i dva muškarca su prevezena u bolnicu.

Povređeni glumac, koji se zove Vasilij, kaže da su ga pretukla dvojica muškaraca — otac deteta koje je slavilo rođendan i njegov prijatelj.

„Upravo sam izašao iz bolnice, dijagnostikovane su mi povrede mozga i nos mi je polomljen… Prilično sam veliki, ali oni su veći od mene. Da je slabija osoba bila na mom mestu, ne mogu ni da zamislim šta bi mu se dogodilo“, rekao je Vasilij.

Policijski službenici trenutno analiziraju sve okolnosti incidenta, saopštila je lokalna kancelarija Ministarstva unutrašnjih poslova.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala