Mrzim Jutjub: Objavljen razlog zbog kog je žena upala u sedište kompanije i počela da puca

© AP Photo / UncreditedNasim Agdam
Nasim Agdam - Sputnik Srbija
Pratite nas
Otac tridesetdevetogodišnje Nasim Agdam iz San Dijega, koja je u prostorijama „Jutjuba“ u kalifornijskom gradu San Bruno pucala iz pištolja ranivši tri osobe, a potom izvršila samoubistvo, izjavio je da je ona bila besna na kompaniju jer je prestala da joj plaća za nove video-snimke koje je objavljivala na svom kanalu.

AP prenosi da je Ismal Agdam rekao da je policiju upozorio da bi njegova ćerka mogla da dođe u prostorije „Jutjuba“ zato što „mrzi“ tu kompaniju. 

Naoružani policajci izlaze iz sedišta Jutjuba u San Brunu u Kaliforniji - Sputnik Srbija
Jedna žena poginula, četvoro ranjeno u pucnjavi u prostorijama Jutjuba (foto)

Portparolka policije u tom gradu Kejti Nelson potvrdila je da su policajci utvrdili da žena tog imena spava u vozilu na parkingu u utorak ujutru i dodala da ta žena nije želela da odgovara na pitanja.

Agencija dodaje da Nelsonova nije odgovorila na pitanje da li je policija bila upozorena da bi Agdamova mogla da krene u napad.

On je prijavio nestanak ćerke u ponedeljak, nakon što mu dva dana nije odgovarala na telefonske pozive.

Kompanija „Gugl“ saopštila je da je njihov tim zadužen za obezbeđenje sarađivao sa vlastima na evakuaciji prostorija „Jutjuba“ nakon pucnjave i savetovala zaposlenima i ostalom stanovništvu da izbegavaju tu oblast.

Zvaničnici su u međuvremenu objavili da je ranjeni muškarac, za kojeg mediji tvrde da je bio momak Agdamove, u kritičnom stanju, dok su ranjene žene u ozbiljnom, odnosno dobrom stanju.

Za Agdamovu se navodi da je bila vegan i aktivistkinja za prava životinja, koja je učestvovala na protestima organizacije PETA, kao i da je sebe predstavljala kao Persijku i snimke objavljivala na engleskom i farsiju, zvaničnom jeziku u Iranu.

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala