Milačić počeo intenzivnu terensku kampanju

© Prava Crna GoraMarko Milačić
Marko Milačić - Sputnik Srbija
Pratite nas
Političari uglavnom vole da pričaju, a naša politika je malo drugačija. Mi smo tu da saslušamo šta građani imaju da kažu, da razmijenimo mišljenja i da pokušamo da zajednički dođemo do rješenja, rekao je kandidat za predsednika Crne Gore Marko Milačić.
Marko Milačić - Sputnik Srbija
Milačić: Milo je više NATO projekat nego čovek (video)

„Reakcije građana na naše stavove su veoma pozitivne i veoma sam srećan što podrška našoj partiji i mojoj predsjedničkoj kandidaturi raste iz dana u dan“, rekao je Milačić nakon razgovora sa građanima Podgorice.

On je istakao da je njegova predsjednička kampanja odavno počela, kao i da omladina Prave Crne Gore svakodnevno sprovodi aktivnosti na terenu, ali da sada kreće u intenzivniju fazu, od vrata do vrata.

„Svakog dana smo na terenu, gdje razgovaramo sa građanima o njihovim problemima i načinima na koje ih možemo zajednički rješiti. Naši omladinci dijele promotivni materijal, upoznavajući građane sa programom i politikom za koju se zalažemo“, rekao je Milačić. 

On je kazao da želi da bude predsjednik svih građana čija će vrata biti otvorena svima, kao i da ne želi da vodi politiku iz fotelje, već da će većinu vremena provoditi među građanima, slušajući ono što imaju da kažu i trudeći se da pronađe najbolje moguće rješenje za njihove probleme.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala