Iz operacije u operaciju dok ne postane — Barbika (foto)

Pratite nas
Bez obzira na to što je poznata lutka dostupna u raznim veličinama i različitog „etničkog porekla“, devojka azijskog porekla koja teži da postane Barbika potrošila je 35.000 dolara na razne operacije i planira da nastavi sa „estetskom hirurgijom“ dok ne postane kao popularna igračka.

Samoproglašena Barbi i manekenka Ofelija Veniti, obavestila je pratioce na Instagramu o plastičnim operacijama, za koje se nada da će je na kraju dovesti do njenog plastičnog ideala za nekoliko godina. Poslednja operacija — uvećanje očiju — tridesetogodišnju polukineskinju iz Kalifornije koštala je 4.000 dolara, javio je „San“.

Ona je rekla medijima da ne želi da bude rasista, ali je dodala da je oduvek težila izgledu originalne Barbike, kao i da želi da izgleda „evropskije“, iako se popularna lutka pravi u raznim veličinama i bojama kože.

A post shared by Ophelia Vanity▫️Anime Barbie (@opheliavanity) on Aug 10, 2017 at 12:01pm PDT

Njena mesečna kozmetička rutina podrazumeva botoks, injekcije u usne i izbeljivanje kose.

Kaže da želi da uradi rinoplastiku, izbeljivanje kože, da ukloni četiri do šest rebara zbog vitkije figure, ugradi implante u grudi i zadnjicu, kao i implante koji trajno menjaju boju očiju, nakon što je hirurški „obradila“ kapke.

„Operacije su me učinile definitvno samopouzdanijom i zaista su me usrećile“, istakla je ona i dodala da ima potrebu za plastičnim operacijama još od svoje šeste godine.

Žali se da su je mnogi zadirkivali zbog njenog izgleda. Novinarima je rekla da se nada da će joj operacije doneti više samopouzdanja jer se bori sa psihološkim problemima kao i telesnom disharmonijom. Priznala je da je u srednjoj školi bolovala od anoreksije, ali negira da i sada ima takve probleme.

Njen dečko Džastin Sterling ima razumevanja za njene postupke i kaže da je ona zavisnik od plastične hirurgije jer se „ne oseća jedinstvenom“. „Ne mislim kao i ona. Ona je definitivno jedinstvena, ali vidim da je postala zavisnik od plastičnih operacija“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala