Denis Rodman: Hoću i ja na sastanak sa Trampom i Kimom

© AP Photo / Kim Kwang HyonDenis Rodman
Denis Rodman - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši košarkaš NBA lige Denis Rodman pozdravio je odluku američkog predsednika Donalda Trampa da se sastane sa severnokorejskim liderom Kim Džong Unom u narednim mesecima i dodao da bi voleo da bude u Trampovoj pratnji na tom sastanku.
Rukovanje - ilustracija - Sputnik Srbija
Rukovanje veka: Mogu li Tramp i Kim opet da šokiraju planetu — do maja

„Veliko poštovanje za predsednika Trampa i maršala Kim Džong Una zbog njihovog budućeg sastanka. Rekao sam to 2014. — da će se vrata na kraju otvoriti“, poručio je Rodman u saopštenju preko svog agenta Derena Princa za sportsku rubriku lista „Ju-Es-Ej tudej“.

Upitan da li bi voleo da bude u pratnji predsednika Trampa na tom putu, Rodman je naveo da bi, kada bi od njega to bilo zatraženo.

Rodman (56) je u prethodnim godinama dospeo na naslovne strane u medijima zbog prijateljstva sa Kimom, kojeg je prvi put upoznao 2013. godine.

On je, kako se navodi, nekoliko puta od tada putovao u Severnu Koreju, a najnovija njegova poseta toj zemlji dogodila se lane u decembru, kada je dobio Trampovo odobrenje da tamo otputuje kao mirovni izaslanik.

Kako list prenosi, bivši NBA košarkaš je za britanski „Gardijan“ rekao da je upućivao poziv Trampu da razgovaraju.

„Pokušavao sam Donaldu od prvog dana da kažem: Dođi da pričamo, čoveče. Reći ću ti šta maršal želi više od svega“, rekao je Rodman.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala