Otkriveno ko je devojka koja je bila sa otrovanim obaveštajcem

© REUTERS / Toby MelvilleBritanski policajci ispred restorana ispred koga su pronađeni bivši ruski obaveštajac Sergej Skripalj i njegova ćerka
Britanski policajci ispred restorana ispred koga su pronađeni bivši ruski obaveštajac Sergej Skripalj i njegova ćerka - Sputnik Srbija
Pratite nas
Devojka koja je bila u pratnji bivšeg pukovnika Glavne obaveštajne uprave (GRU) Sergeja Skripalja, koji je otrovan „nepoznatom supstancom“ u britanskom gradu Solsberiju, jeste njegova ćerka, preneo je Bi-Bi-Si.
Britanska policija - Sputnik Srbija
Bivši ruski obaveštajac u kritičnom stanju u Engleskoj

Bi-Bi-Si je naveo da njegova ćerka Julija Skripalj ima 33 godine.

Juče je objavljeno da je u tržnom centru u Solsberiju muškarcu i ženi pozlilo zbog „uticaja nepoznate supstance“ i da su hospitalizovani. Ispostavilo se da je otrovani muškarac bivši pukovnik GRU Sergej Skripalj.

Kasnije je u okviru istrage zatvoren restoran u tržnom centru.

Pozivajući se na sopstvene izvore, televizija „Skaj njuz“ je saopštila da su dva britanska policajca hospitalizovana nakon što su došla na mesto na kojem su pronađeni Skripalj i njegova ćerka.

Televizija navodi da su „dva pripadnika policije hospitalizovana nakon što su posetili mesto incidenta u Solsberiju“. Nije precizirano kakve povrede su policajci zadobili.

Policija u Vilširu saopštila je i da se Sergej Skripalj i njegova ćerka nalaze u kritičnom stanju zbog trovanja nepoznatom supstancom. 

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala