Trudićemo se da 21. vek bude u znaku naših svetlih pobeda (video)

© Sputnik / Alekseй Nikolьskiй / Uđi u bazu fotografijaKandidat za predsednika Rusije Vladimir Putin na mitingu podrške "Za jaku Rusiju" u Moskvi
Kandidat za predsednika Rusije Vladimir Putin na mitingu podrške Za jaku Rusiju u Moskvi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Miting podrške kandidatu za predsednika Rusije Vladimiru Putinu održan je na moskovskom stadionu „Lužnjiki“. Na skupu je učestvovalo više od 130.000 ljudi.

Predsednički kandidat Vladimir Putin stigao je na stadion „Lužnjiki“.

Putin je zahvalio okupljenima i rekao da će, ukoliko pobedi na izborima, narednih deset godina proći u znaku svetlih pobeda.

„Želimo da naša zemlja bude svetlosti, ustremljena na budućnost, jer su ovde živeli naši preci, živimo mi, žive naša deca i živeće naši unuci. Trudićemo se da učinimo sve kako bi oni bili srećni. Za nas i osim nas to niko neće učiniti. Ali ako to uradimo, onda će naredna decenija, ceo 21. vek, proći pod znakom naših svetlih pobeda. Mi ćemo to učiniti“, istakao je Putin.

On je dodao da oseća podršku svih svojih pristalica, jer su oni zajedno tim, nakon čega je sa okupljenima otpevao himnu Rusije. 

​Kako je novinarima ranije saopštio portparol izbornog štaba kandidata Andrej Kondrašov, pre zvaničnog početka mitinga (12 CET) okupilo se oko osamdeset hiljada ljudi. Stadion može da primi sto hiljada (ljudi), a sada je popunjeno oko 75-80 odsto“, rekao je on. Na pitanje da li smatra da će ukupan broj učesnika dostići 100.000, portparol je odgovorio: „Biće više“.

​Učesnici akcije popunili su tribine, mnogi su se okupili oko bine u bojama ruske zastave. Građani u svojim rukama nose plakate sa parolama „Za našeg predsednika“, „Za Putina“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala