Centar dobrodošlice za navijače Mundijala 2018. otvoren je u Rostovu na Donu

© Sputnik / Aleksandr Pogotov / Uđi u bazu fotografijaBrodovi na Donu, Rostov-na-Donu
Brodovi na Donu, Rostov-na-Donu - Sputnik Srbija
Pratite nas
U Rostovu na Donu otvoren je drugi centar dobrodošlice i organizacije rada sa gostima i navijačima Svetskog šampionata u fudbalu FIFA 2018 u Rusiji™. Osim centra koji se nalazi u zgradi bivšeg aerodroma, postoji još jedan u centralnom delu grada.

Za goste će tokom održavanja Mundijala i utakmica biti organizovan transfer od novog aerodroma Platov, odnosno železničke stanice i „Rostov Arene“ do centra dobrodošlice.

Centar je opremljen besplatnim vaj-fajem, velikim ekranima, odnosno video-bimovima za gledanje mečeva. Takođe, u centru se nalazi i punkt hitne pomoći, kao i zona za odmor i nekoliko manjih restorana sa brzom hranom.

Glavni zadatak radnika ovog centra je da dočekuju navijače, akreditovane novinare i turiste. Takođe,  radnici centra dobrodošlice bi trebalo da odgovore na sva pitanja posetilaca, da im pomognu oko smeštaja, kupovine karata i transfera. Osim ovih zadataka, radnici centra bi trebalo da upute posetioce na organizovane ture razgledanja grada.

Stari aerodrom je bio zatvoren 7. decembra 2017. godine i istovremeno je otvoren novi. Aerodrom Platov se nalazi 30 km od centra grada.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala