Pavel Grudinjin: Protiv STO

© Sputnik / Evgeny Biyatov / Uđi u bazu fotografijaDirektor "Sovhoza imeni Lenina" Pavel Grudinin na registracii v Centralьnoй izbiratelьnoй komissii RF
Direktor Sovhoza imeni Lenina Pavel Grudinin na registracii v Centralьnoй izbiratelьnoй komissii RF - Sputnik Srbija
Pratite nas
Pavel Grudinjin je rođen u Moskvi 1960. godine. Od detinjstva je počeo da radi u sovhozu kao radnik na istovaru. Kasnije je stekao diplomu inženjera i počeo je da radi u sovhozu „Lenjin“, a 1995. godine izabran je za direktora ovog poljoprivrednog preduzeća.

Politikom je počeo da se bavi 1997. godine, kada je prvi put izabran u Dumu Moskovske oblasti. U decembru 2017. godine, odlukom KPRF, imenovan je za kandidata za predsednika Rusije.

 

Unutarpolitički program: Najveću pažnju Grudinjin posvećuje ekonomskim merama. Na primer, obećava da će u slučaju njegove pobede Rusija izaći iz Svetske trgovinske organizacije i da će sprovesti nacionalizaciju strateških industrijskih grana i banaka.

 

Spoljnopolitički program: Grudinjin smatra da je Rusiji neophodna „temeljna“ ideja koja bi ujedinila sve, kako bi i druge zemlje odlučile da „budu sa nama“, kao što je to bilo u Sovjetskom savezu. „Mi smo zaista velesila“, kaže on. 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala