Japan: Odrubljena glava u koferu — Amerikanac osumnjičen (video)

CC0 / / Lisice, hapšenje
Lisice, hapšenje - Sputnik Srbija
Pratite nas
Japanska policija saslušava 26-godišnjeg muškarca kojeg je zadržala u pritvoru nakon što je odrubljena glava pronađena u koferu u kući u kojoj je smešten u Osaki.

Osumnjičeni, koji je stanovnik Njujorka, uhapšen je prošle nedelje u okviru policijske istrage nestanka 27-godišnje žene iz Hjogoa, čiji nestanak prijavila porodica 17. februara.

Policija je pronašla odrubljenu glavu u subotu, nekoliko dana posle hapšenja, nakon što je primila dojavu o Njujorčaninu koji je zatvorio ženu u stanu koji je iznajmio. Policija veruje da je reč o glavi nestale žene.

Japanku su snimile nadzorne kamere kako ulazi u stan zajedno sa Amerikancem nekoliko sati pre nego što je nestala. Muškarac je kasnije snimljen kako izlazi sam, noseći veliku torbu. Žena nije snimljena kako napušta zgradu.

Malo pre nestanka, žena je rekla svojim prijateljima da ide da se nađe sa Amerikancem koga je upoznala preko aplikacije. Takođe, napisala je na Instagramu da ide da se „vidi sa Džejem“.

Posmrtni ostaci, osim glave, još uvek nisu pronađeni. Osumnjičeni je stigao kao turista u Osaku, u januaru. On je negirao optužbe, navodi „Japan tajms“.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala