Nusra front spreman za rat u Siriji (video)

Svet sa Sputnjikom
Svet sa Sputnjikom - Sputnik Srbija
Pratite nas
Iako je uništen DAEŠ, najopasnija teroristička organizacija na svetu, u Siriji ne miruje. Nusra front se ozbiljno sprema za rat u toj zemlji, ali ko će joj biti protivnici.

Zbog čega se situacija u Siriji zaoštrava i šta je sa mirom koji je bio nadohvat ruke? Ko je odgovoran što su se terorističke organizacije u Siriji ponovo aktivirale i kako je to moguće ako su pripadnici DAEŠ-a proterani sa 90 odsto teritorije.

Da li funkcionišu zone deeskalacije i šta je sa pregovorima u Astani?

U Siriji su Rusija, SAD, Turska, Sirija, Izrael, Iran i svi teroristi sveta, i još mnogi drugi igrači. Vojnika i oružja ima dovoljno za treći svetski rat, samo je pitanje da li sama Sirija može izdržati tu apokalipsu.

To su pitanja koja ćemo razmotriti sa gostima  emisije „Svet sa Sputnjikom“: Dr Slobodanom Jankovićem iz Instituta za međunarodnu politiku i privredu i Mirkom Dautovićem, analitičarem međunarodnih odnosa.

Slušajte nas u 17 časova na frekvenciji Radija Novosti, 104,7 megaherca i gledajte na stranicama na Fejsbuk i Sputnjika i Radija Novosti. Emisiju uređuje i vodi Aleksandra Stanić.    

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala