Tramp o vezama s Rusijom: Sve počinje da izbija na videlo

© REUTERS / Win McNamee/PoolNakon Trampovog ulaska u Belu kuću, mnoge poznate žene obukle su belu haljinu u znak protesta
Nakon Trampovog ulaska u Belu kuću, mnoge poznate žene obukle su belu haljinu u znak protesta - Sputnik Srbija
Pratite nas
Predsednik SAD Donald Tramp prokomentarisao je tekst objavljen u „Njujork tajmsu“, u kojem se navodi da su američke specijalne službe platile 100.000 dolara Rusu koji je obećao da će im dostaviti kompromitujući materijal o aktuelnom američkom lideru.

„Prema informacijama ’Njujork tajmsa‘, izvesni Rus je prodao lažne ’tajne o Trampu‘ SAD. On je tražio 10 miliona dolara, ali je smanjio cenu na milion dolara, s isplatom na rate. Nadam se da ljudi vide i shvataju šta se ovde događa. Sve počinje da izbija na videlo“, napisao je Tramp na Tviteru. 

​List „Njujork tajms“ ranije je javio da su američki obaveštajci nameravali da plate milion dolara Rusu koji je obećao da će im dostaviti kompromitujući materijal o Donaldu Trampu, odnosno o vezama njegovih saradnika s Rusijom.

Prema pisanju lista, agenti američkih specijalnih službi predali su 100.000 dolara neimenovanom Rusu u septembru, u jednom od berlinskih hotela. Ipak, pošto se ispostavilo da im je preneo izmišljene informacije, odustali su od daljih kontakata s njim.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala