Miloš Krasić: Priče o ruskim huliganima — čista propaganda

© AP Photo / Darko VojinovicMiloš Krasić na prijateljskoj utakmici protiv Kameruna u Beogradu 5. juna 2010.
Miloš Krasić na prijateljskoj utakmici protiv Kameruna u Beogradu 5. juna 2010. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Bivši reprezentativac Srbije Miloš Krasić očekuje da će Mundijal u Rusiji proteći u najboljem redu. Krasić, koji je u moskovskom CSKA igrao šest godina, od 2004. do 2010. godine, kaže za Sputnjik da fudbal u Rusiji iz godine u godinu napreduje.
Duel Stefana Markovića i Karmela Entonija u finalnoj utakmici na Olimpijskim igrama u Rio de Ženairu 21. avgusta 2016. - Sputnik Srbija
Stefan Marković: Posle godina u Evropi — uživam u Rusiji

„Što se tiče života, Moskva je prelep grad. Proveo sam tamo šest godina i bilo je odlično, što se tiče i uslova za fudbal i za život. Ljudi su dosta ljubazni, pomagali su u svakom trenutku nama strancima, posebno u početku. Sve je bilo super. Poslednjih nekoliko godina i oni su zavoleli fudbal. Hokej je u Rusiji prvi sport, ali u poslednjih destak godina i kod njih ima mnogo publike na stadionima“, kaže Krasić.

On dodaje da u Rusiji nema huligana i da ih neće ni biti, a da su priče u zapadnim medijima o huliganima čista propaganda.

„U svakom derbiju ima vređanja protivnika, ali ne bi trebalo da bude straha kod navijača koji dolaze iz drugih zemalja. Bio sam bio tamo toliko dugo i nikad nisam čuo da je bilo nekih problema, tako da svi mogu biti mirni. Navijači iz svih zemalja mogu mirno da prate svoje reprezentacije. Mislim da je Rusija došla do najvišeg nivoa i obezbeđenja i sigurnosti za sve reprezentacije i za sve ljude koji dođu da ih gledaju“, ističe on.

Miloš Krasić igrao je i za Vojvodinu, Juventus, turski Fenerbahče, francusku Bastiju, a trenutno nastupa za Legiju iz Poljske. Za reprezentaciju Srbije odigrao je 46 utakmica i postigao je tri gola. Igrao je na Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici 2010. godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala