Branko Kockica otkrio nepoznat detalj iz Vučićevog detinjstva

© Foto : YT/ vladan vukajlovicBranko Milićević
Branko Milićević - Sputnik Srbija
Pratite nas
„Razgovor je bio srdačan, a kako i ne bi kad je predsednik kao dete snimao kod mene u ’Kockici‘. Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on“, rekao je Branko Milićević.

U intervjuu „Srpskom telegrafu“, Branko Kockica objašnjava zašto je podržao listu SNS-a na beogradskim izborima.

„Pozorište ’Puž‘ je već duže vreme ustanova kulture koju je osnovao Grad Beograd, pa je na gradskom budžetu. Ja sam postavljen za direktora. Zato su gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić još od početka svojih mandata razgovarali sa mnom više puta u vezi sa tekućim poslovima pozorišta i značajno pomagali. Podržao sam listu ’Zato što volim Beograd‘, verujem da se ni oni nisu začudili što sam ovog puta rado prihvatio da pomognem ja njima“, reko je Milićević.

On ističe da je razgovor sa njim inicirao Goran Vesić.

„Meni su se desili razgovori. Razgovarao sam i sa predsednikom Vučićem. Razgovor je bio srdačan, a kako i ne bi kad je predsednik kao dete snimao kod mene u ’Kockici‘. Jedva sam ga prepoznao. Onomad sam bio prilično krupniji od njega, a sad je prilično krupniji on.“

Milićević kaže da ne bi mogao da prihvati mesto nekog šefa za nešto, ali da bi pokušao da pojača saradnju škola i vrtića sa beogradskim pozorištima za decu.

„Možda bih čak mogao da ispunim svoj davnašnji san da se profesionalci uključe u dramske sekcije po školama“, kaže Milićević.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala