Opra otkrila šta joj fali da bude predsednik

© REUTERS / Ramin RahimianOpra Vinfri
Opra Vinfri - Sputnik Srbija
Pratite nas
Američka televizijska voditeljka Opra Vinfri izjavila je danas da nije zainteresovana da se kandiduje na predsedničkim izborima, ističući da „nema odgovarajući DNK“ da bi bila predsednik SAD.

Vinfrijeva je za američki magazin „In stajl“ rekla da je, posle govora na dodeli „Zlatnog globusa“ početkom meseca, bila uveliko „viđena“ kao budući kandidat demokrata na izborima 2020. godine.

„Uvek sam bila veoma sigurna u to šta mogu, a šta ne mogu da uradim“, kazala je Opra Vinfri, ističući da predsednička kandidatura „nije nešto što je interesuje“, preneo je Bi-Bi-Si.

Opra Vinfri pozira sa nagradom Sesil B. Demil na dodeli Zlatnih globusa u Beverli Hilsu. - Sputnik Srbija
Tramp nema šanse protiv Opre

Američki predsednik Donald Tramp je, nakon što su mediji počeli da spekulišu da bi Opra Vinfri mogla da bude predsednički kandidat, rekao da misli da bi je pobedio na izborima, ali da ne veruje da bi poznata voditeljka učestvovala u toj trci.

On je kazao da Opru dobro poznaje i da ne veruje da bi se kandidovala.

Si-En-En je početkom meseca objavio, pozivajući se na dva „bliska prijatelja“  Opre Vinfri da ona „aktivno razmišlja“ da se kandiduje na predsedničkim izborima u SAD 2020. godine.

Si-En-En je razgovarao s prijateljima voditeljke, koji su tražili da ostanu neimenovani kako bi mogli da „otvoreno govore“, nakon što je prethodne večeri održala, kako se navodi, „izuzetan govor“ na dodeli Zlatnog globusa, a koji je izazvao spekulacije o njenoj kandidaturi za predsednika.

U međuvremenu, društvene mreže je preplavio snimak Trampovog gostovanja u emisiji Si-En-Ena 1999. godine, kada je na pitanje voditelja Larija Kinga ko bi za njega bio američki potpredsednik „iz snova“, Tramp odmah pomislio na — Opru Vinfri.

„Opra bi uvek bila moj prvi izbor… To je zaista sjajna žena, tako posebna… Ako bi se ikada našla na tom položaju, bila bi fantastična. Popularna je, briljantna, divna žena“, odgovorio je tada Tramp, koji se u to vreme uspešno bavio nekretninama.

Takođe, napravio je tada poređenje između Vinfrijeve i samog sebe, rekavši da bi „ona bila slična njemu, jer imaju mnogo toga zajedničkog“.

 

Tanjug

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala