Milena Ivanović: Nije tačno da je Vučić odbio da primi Olivera nekoliko dana pre ubistva

© Tanjug / Zoran ŽestićSestra Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić i supruga Olivera Ivanovića Milena Popović Ivanović.
Sestra Olivera Ivanovića, Nataša Ivanović Ilić i supruga Olivera Ivanovića Milena Popović Ivanović. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Udovica predsednika Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović negira spekulacije da je presednik Srbije Aleksandar Vučić nekoliko dana pre ubistva odbio da primi njenog supruga u zgradi Predsedništva Srbije u Beogradu.
Aleksandar Vučić i vladika Teodosije u manastiru Banjska. - Sputnik Srbija
Iza kulisa Vučićeve posete Kosovu: Šta Srbe najviše boli

„Ta informacija nije tačna. Oni su se ranije dogovarali da se vide, ali do tog sastanka nije došlo“, kratko je objasnila za „Danas“ Milena Popović Ivanović.

Posle izjave predsednika Srbije da je „pomogao Ivanoviću više nego drugi političari“, u visokim političkim krugovima pojavile su se spekulacije o navodnom Vučićevom odbijanju, uoči atentata, da u Predsedništvu Srbije primi lidera SDP-a.

Vučić je i juče, gostujući na jednoj od beogradskih televizija, rekao da je „Ivanovića i njegovu suprugu viđao više puta u Vladi i Predsedništvu“.

Prema nezvaničnim saznanjima, Oliver Ivanović je prilikom jednog od susreta sa Vučićem dao imena ljudi koji su ugrožavali njegovu bezbednost, što predsednik Republike do sada nije pominjao u javnosti.

 

Izvor: Danas

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala