Invazija pacova u Parizu (uznemirujući video)

CC0 / / Pacovi
Pacovi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zamenik gradonačelnika Pariza za sanitarije rekao je za „Parizijen“ da su svesni problema pacova. Prema njegovim rečima, oko milion i po evra uloženo je u septembru prošle godine za rešavanje problema glodara, ali izgleda da je od tada situacija postala još gora.

Francuska TV „Parizijen“ objavila je snimke najezde pacova. Video snimak koji je snimio đubretar na levoj obali Sene napravljen 9. decembra prošle godine pokazuje „planinu“ pacova u kontejneru.

Uznemirujući snimci pokazuju velike sive pacove koji se guraju u borbi za komad hrane a pojedini primerci glodara skaču na visoke zidove kante za đubre.

Emiter je razgovarao sa neimenovanim đubretarom koji je rekao da to nije ništa neobično za francusku prestonicu, „za Parižane i turiste koji su došli da posete najlepši grad na svetu“.

„Kolega mi je rekao da mu je jedan pacov skočio na vrat, a drugi na ruku“, rekao je đubretar dodajući da ne zna za slučaj da su pacovi ugrizli njegove kolege. Međutim, „ne želimo da čekamo da se desi tragedija“.

On je dodao da je naglo porastao broj pacova u područjima uz reku poslednjih godina i pozvao gradske vlasti da reše problem.

Vlasti Pariza rekle su „Parizijenu“ da su svesne problema pacova koji se sve češće viđaju na javnim mestima. Prema zameniku gradonačelnika zaduženom za čistoću Mao Peninou, oko milion i po evra je dodeljeno za borbu protiv pacova u septembru prošle godine.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala