Napad na školu u Burjatiji: Šta se dogodilo?

© Sledstvennoe upravlenie Sledstvennogo komiteta RF po Respublike Burяtiя / Uđi u bazu fotografijaNapad na školu
Napad na školu - Sputnik Srbija
Pratite nas
Jutros je u selu Sosnovi Bor ranjeno šestoro dece i jedna učiteljica, rekao je učenik sedmog razreda te škole i naveo da se napad dogodio za vreme prvog časa, kao i da je u jednom trenutku njihov učitelj rekao da je evakuacija u toku, za koju su svi mislili da je vežba.

Kako je objasnio, čim su izašli iz učionice video je devojčicu koja je imala posekotinu na glavi, dok je drugoj devojčici povređena ruka. Odmah zatim svi su trčeći izašli u školsko dvorište, gde su bili oko deset minuta, nakon čega su se svi razbežali jer je neko uzviknuo da napadač ima pištolj.

Napad na školu - Sputnik Srbija
Rusija: Napad u školi, ranjeno 6 dece i žena, napadač hteo da se ubije (video)

Drugi učenik škole rekao je da je bilo dvoje dva napadača, koji su bacili molotovljev koktel u učiniocu, a potom napali devojčicu koju su bacili na pod i udarali u glavu.

On je ispričao i da društvenim mrežama kruže fotografije dvojice napadača, koji su ujedno učenici devetog razreda iz iste škole.

Iako učenici govore o dvojici napadača, zvanična verzija je da je jedan učenik devetog razreda uleteo u učionicu u kojoj je trajao čas Ruskog jezika i bacio molotovljev koktel.

Tom prilikom sedmoro je ranjeno – jedan učitelj i šestoro dece, od kojih su dve devojčice u teškom stanju.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala