Oliverova najbliža saradnica: Krenuo je na posao pun energije...

© Sputnik / Brankica RistićMesto na kom je ubijen Oliver Ivanović u Kosovskoj Mitrovici.
Mesto na kom je ubijen Oliver Ivanović u Kosovskoj Mitrovici. - Sputnik Srbija
Pratite nas
Zamenica predsednika Građanske inicijative Solidarnost Demokratija Pravda (SDP) Ksenija Božović je povodom atentata ne lidera te stranke Olivera Ivanovića izjavila da je Kosovska Mitrovica postala „nenormalan grad“, kao i da je neverovatno da neko u sred bela dana izrešeta čoveka i to u samom centru grada.
Gradonačelnik Kosovske Mitrovice Goran Rakić - Sputnik Srbija
Vlast Kosovske Mitrovice: Ovo je nedopustivo!

„Ivanović je kao i svaki drugi dan krenuo na posao pun energije, sa fasciklom u ruci, uspeo je da dođe do svoje kancelarije gde su ga očigledno sačekali i upucali“, ispričala je Božovićeva za Sputnjik.

„Pao je tu. Prvo je naišla komšinica koja je išla da kupi hleb, počela je da traži pomoć, što je čula njegova sekretarica, koja je već bila na poslu. Odmah zatim je izletela iz kancelarije, pozvali su hitnu pomoć, ali očigledno je bilo kasno i on je već preminuo“, navela je.

Upitana da li zna ko bi eventualno mogao da stoji iza napada, Božovićeva je rekla da trenutno ne može da kaže ništa, jer je u šoku, kao i svi koji se trenutno nalaze u bolnici gde je zvanično objavljeno da je Ivanović podlegao povredama.

„Trenutno ne možemo ništa više da pričamo na ovu temu, jer smo sada svi u šoku, ali ovo je nenormalno više. Kosovska Mitrovica je postala nenormalan grad“, zaključila je Božovićeva.

 

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala