Po nalogu CIA: Popularni muzičar širi informacije o „ruskoj zaveri“

© Sputnik / Valeriй Melьnikov / Uđi u bazu fotografijaAmerički muzičar Mobi
Američki muzičar Mobi - Sputnik Srbija
Pratite nas
Popularni američki muzičar Mobi izjavio je u intervjuu za radio-stanicu VFPK da su agenti CIA tražili od njega da na društvenim mrežama širi informacije o vezama američkog predsednika Donalda Trampa s Moskvom. Muzičar se, takođe, požalio da Kongres SAD još nije pozvao na odgovornost Trampovu administraciju.

Ubrzo nakon inauguracije Donalda Trampa popularni producent i disk džokej Mobi pisao je na društvenim mrežama da ima „insajderske informacije“ o vezama američkog predsednika s Moskvom. U nedavnom intervjuu za radio-stanicu VFPK ponovo je izneo iste tvrdnje. 

On je ispričao da je na koncertima bio u prilici da se sreće s „prijateljima iz obaveštajnih službi“, „aktuelnim i bivšim agentima CIA“, koji su bili zabrinuti u vezi s aktuelnim šefom Bele kuće i nazivali ga „ruskim agentom“. 

Predsednik SAD Donald Tramp - Sputnik Srbija
Tramp: Sa Rusijom je bolje sarađivati, nego ratovati

„Zbog toga su mi preneli kojekakve informacije i rekli mi: ’Slušaj, imaš veliki broj pratilaca na socijalnim mrežama, više nego iko od nas, da li bi mogao ova svedočenja da objaviš tamo“, priznao je Mobi. 

On kaže da ne zna kakve su realne razmere „zavere“ američkog predsednika s Rusijom, ali da, ipak, postoji mnoštvo dokaza „o pogubnoj saradnji Trampove administracije s Rusima“.

Mobi je dodao da mu je žao što Kongres SAD još nije pozvao aktuelnog predsednika i njegovo okruženje na odgovornost. On se nadao da će se kongresmeni zainteresovati za svedočanstva o mogućim vezama izvršne vlasti i „neprijateljske države“.

„Sve je to veoma zabrinjavajuće i postaće još mračnije. Zbog toga što su dubine biznisa porodice Tramp, njihove veze s organizovanim kriminalom, finansiranjem terorizma, ruskim oligarsima — pravi mrak. Mislim da treba da vežemo sigurnosne pojaseve i da čekamo“, rekao je Mobi.

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala